Virksomheden

                                                                Om virksomheden

Velkommen til bridge-rejser.dk. 
Bridge Rejser er en dansk rejsevirksomhed, der tilbyder skræddersyede rejser med fokus på Bridge. Endvidere forsøger vi at arrangere rejser, hvor der er mulighed for soldyrkning, afslapning, kultur, udflugter eller kunst. Firmaet blev grundlagt i 1975 og har siden da specialiseret sig i at skabe unikke rejseoplevelser for sine kunder.

Bridge Rejsers rejser er primært rettet mod voksne rejsende, der ønsker at udforske nye kulturer og historiske steder på en komfortabel og tryg måde. Firmaet tilbyder rejser til en lang række destinationer i Europa.

Bridge Rejser er også engageret i at tilbyde bæredygtige rejseoplevelser og interesseret i at støtte lokale samfund, hvor de rejser til. Firmaet er medlem af Rejsegarantifonden og tilbyder derfor ekstra sikkerhed og tryghed for kunderne.

Virksomheden ejes af Grethe Lambrecht

Det er et mål at arrangere kortere og længere bridgeophold i Danmark såvel som i udlandet.

I de senere år er der udelukkende lavet rejser med maksimale flyvetider på 5 timer, og kun til solrige områder med strand og butikker i nærheden. Jule/nytårsrejser har ofte været en af De Kanariske Øer, så vi er i solsikre områder.

Virksomheden er dedikeret til at hjælpe kunderne med at finde den perfekte rejseoplevelse, der passer til deres individuelle interesser og behov. 

Derudover fokuserer Bridge Rejser på at tilbyde en høj kvalitet af rejseoplevelser, der inkluderer komfortable transportmidler, kvalitetsindkvartering og eksklusive oplevelser og udflugter, hvor det er muligt.

Grethe

Information

Grethe Lambrecht
Stationsvej 34B, 4684 Holmegaard
Tlf.: +45 3013 1118
info @ bridge-rejser.dk

Virksomhed

Bridge-Rejser

Møns Bank: 6140 4057053
CVR.: 2862 1833